Wie zijn wij?

*
Peter & Mirjam
Beiden geboren, getogen en nog steeds woonachtig in het bosrijke Maarn/Doorn, midden op de prachtige Utrechtse Heuvelrug. 
*
Peter Enter – Graficus, Kunstschilder & Schipper
Mirjam van Oord – Grafisch ontwerpster, duizendpootje & Gastvrouw
Wij banjeren graag samen te paard door de bossen en over de prachtige hei en vinden het heerlijk om nieuwe dingen te maken! We zijn super natuur- en dierenliefhebber en houden van veel actie, avontuur & buiten sporten.
 
*
Peter heeft na zijn opleiding aan de kunstaccademie zijn bestaan in het Grafische vak en de schilderkunst opgebouwd en is al zo’n 50 jaar een erkend ontwerper (huisstijlen en logo’s van grote merken) & gezien kunstenaar (abstract, realistisch & portret).
*
Mirjam is na haar HAVO opleiding in de grafische wereld terecht gekomen. PrePress was mijn specialiteit. Van handmatig werktekeningen maken, maskers snijden, doka werkzaamheden, illustreren e.d. via de allereerste zetmachine van Linotype en fullcolor micromontage naar DTP, ontwerp, fotobewerking e.d. op de Apple Macintosh.
 
Na 10 jaar ervaring in diverse grafische bedrijven, waarin alles in sneltreinvaart het digitale tijdperk in vloog, was ik toe aan …
 een eigen Apple een eigen klantenkring een eigen éénmans(vrouws)zaak !
 
Op 1 januari 1995 is Mirjam
 gestart …
 
Peter & Mirjam werken al jaren samen en stimuleren elkaar in elkaars werk. Naast het grafische vak ondersteunt Mirjam ook op administratief vlak en organiseren en verzorgen zij samen evenementen voor kleine en grote gezelschappen.
 
Neem een kijkje in deze website en ontdek wat WIJ allemaal voor jou(w bedrijf) kunnen doen …. zodat JIJ kunt doen waar JIJ goed in bent!
. . . we denken graag met je mee!!!
Met een zonnige groet,
Peter & Mirjam